Ons Bedrijf

Een vaag idee voor uw event? Logistieke puzzel? Of snel nood aan geknipte krachten? Geef ons snel een seintje. Voor onze klanten werken we aan topspeed.

Wat we doen

Historiek van Panama

Panama, gestart in 2002 als importeur en distributeur van fast moving consumer goods. Hiervoor deelde Panama resources met andere (niet-concurrerende) spelers. Dat bleek een gouden zet, en meteen het begin van Panama Sales & Promotion. Later werden we een hr-partner voor tal van multinationals en leverden we salesmensen en specialisten in merchandising, salescampagnes en visibiliteit.

Maar bij optimale visibiliteit kwamen ook logistieke noden. Een opslagplaats, IT-afdeling en WMS-systeem op maat waren dus de logische volgende stappen. Dat luidde de geboorte in van Panama Marketing Logistics.

Tot slot dekten we een andere klantenbehoefte af: brand activation – van campagnedesign tot bedrijfsevents. Voor dat creatieve werk deden we een beroep op het eventbureau 24Seven. Omdat we elkaar perfect aanvulden, namen we 24Seven in 2012 over.

Dat zorgde voor een sterke synergie: klanten van onze eventdivisie rekenden op Panama Marketing Logistics en Panama Sales & Promotion voor meer merkvisibiliteit. En omgekeerd: klanten waarvoor we eerder al logistieke en verkoopdiensten leverden, besloten ook hun merk te boosten via 24Seven.

Om onze drie divisies verder te versterken vanuit een geïntegreerde aanpak, brachten we alles in 2016 onder één overkoepelend merk: Panama.

Onze Waarden

Experts binnen en buiten. Met meer dan 15 jaar ervaring op de teller kennen we de wereld van de events, sales en marketing. We zweren bij de juiste man/vrouw op de juiste plaats. Waar we zelf in uitblinken, doen we in-house. Voor heel wat ondersteunende functies doen we een beroep op een breed netwerk aan partnerorganisaties, een grote database, uitzendkantoren enz.

Passie voor klanten. Het zijn klanten die onze business doen draaien. In ruil gaan wij voor hen het uiterste. Het liefst werken we in een langetermijnrelatie. U zal merken: wij zijn hondstrouw.

Veel meer dan … Panama bevat specialisten in events, branding, sales, marketing en logistiek onder één dak. Dankzij onze drie divisies kunnen we al uw uitdagingen de baas. Nog liever ondersteunen we u van a tot z.

Wat we doen

Events, sales en logistiek onder één dak.

Onze Partners

Voor onze klanten gaan we the extra mile. Vraag maar na bij deze organisaties:

Let's get in touch

Nood aan geknipte krachten? Logistieke puzzel? of een vaag idee voor uw event of activatie? Geef ons snel een seintje. Voor onze klanten werken we aan topspeed.

Contacteer ons