Viphospitality voor uw sportevenement

VIP treatment for your sporting event

From elegant award ceremonies to Flemish cycling classics: We will gladly gear up for your sporting event. You can count on us to do our utmost for your promotion and press screening.  We will attend to your catering and entertainment down to the minutest details, or arrange for a VIP location that is bound to impress.  Everything is possible.

Inspiration and information

Interested in more events organised by Panama?  Have a look at our social channels to draw inspiration!

Grand Départ Tour de France

In 2015 nam Panama de volledige viphospitality voor de Grand Départ Tour de France op zich. Het resultaat? Zo’n 11.000 vierkante meter aan tijdelijke vipruimte – uitstekend bereikbaar, voorzien van alle luxe én inclusief topcatering voor 7.000 bezoekers.

Ronde Van Vlaanderen

De vipformules tijdens de Ronde van Vlaanderen? Jawel: het werk van Panama. Sinds 2013 rekent Flanders Classics op ons voor hun hospitality, van de voorbereidende verkoop tot de warme ontvangst van zo’n 6.500 bezoekers op 6 verschillende plaatsen. Ook op maat gemaakte privépakketten op toplocaties behoren tot de mogelijkheden.

Omloop Het Nieuwsblad

Als opener van het wielerseizoen is de Omloop Het Nieuwsblad hét event waar renners en wielerfanaten vol ongeduld naar uitkijken. Op vaste viplocaties aan de start en finish ontvangen we er jaarlijks 600 gasten. Bovendien leidt ons uitgekiend mobiliteitsplan deze wielerklassieker telkens weer in goede banen.

Gala van de Flandrien

You name it, wij zorgen ervoor op het Gala van de Flandrien. Uitnodigingen, ontvangst, aperitief, catering, concept, flow, award-uitreiking, animatie, networking … Alles wordt gebundeld tot één vlekkeloze organisatie. Bottomline? Niet alleen de 500 genodigden worden in de watten gelegd, ook het gala zelf geniet een ware vipbehandeling.

Red Bull Events

Voor de uitvoering van hun uitdagende concepten en sportevents in België, rekent Red Bull op Panama. Denk maar aan Red Bull Gone with the Wind, Red Bull Streetstyle en Red Bull Tout Droit. Onze flexibiliteit, expertise in de productie van specifieke materialen en kennis van veiligheidsnormen: het zijn dé redenen bij uitstek van Red Bull om voor Panama te kiezen.

Zoute Grand Prix

Ook de opbouw van een enorme etagetent op het strand, zoals we deden voor de Zoute Grand Prix, is een kolfje naar de hand van Panama. De tijdelijke viplocatie – met ongeziene afwerkingsgraad – diende als decor voor de verkoop van zo’n 40 oldtimers, exclusieve recepties, aanmelding voor de rally én een apart event van Ernst & Young.

Contacteer ons

Nood aan geknipte krachten? Logistieke puzzel? of een vaag idee voor uw event of activatie? Geef ons snel een seintje. Voor onze klanten werken we aan topspeed.

Group Contact
  • info@panamasport.be
  • Kapelanielaan 8, 9810 Temse
  • Burelen +32 3 292 69 95